Tjänstepension

De flesta får en rejält sänkt inkomst när väl pensionen infinner sig. Det finns många sätt att trygga pensionen på. Boka ett första besök så ser vi vilket sätt som passar dig och dina anställda bäst!

Tjänstepension – Kontakta oss!

Som företagare har du ett ansvar att se till att dina anställda har rätt försäkringar och avsättningar till pension. Vilka vägar som finns kan vi redogöra för. Är du ägare så är det viktigt att veta hur lön, pensionsavsättning och/eller utdelning påverkar skatter och sociala förmåner. Vill du ta del av vårt skatteoptimeringsprogram är du välkommen att boka tid med våra rådgivare.

Genomtänkt och optimerad pension startar hos oss.

Vill du också ta del av vår mångåriga erfarenhet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att reda ut begreppen.

Henrik Björk

Henrik Björk

Förmögenhetsrådgivare
Förvaltare

Telefon: 090-70 22 55
Mobil: 073-084 33 35
henrik.bjork@placerum.se

Henrik Sennström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 61
Mobil: 073-049 10 79
henrik.sennstrom@placerum.se

 

Jens Forsberg

Jens Forsberg

Ansvarig förvaltare

Telefon: 090-70 22 59
Mobil: 076-808 23 00
jens.forsberg@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65
Mobil: 070-605 75 62
linnea.brannstrom@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning