Kapitalförsäkring

Det finns många fördelar med kapitalförsäkring. Du kan bl.a. styra kapitalet till vem du vill via ett förmånstagarförordnande. Vill du själv få en inkomstförstärkning går det också bra. Vi berättar gärna mer om skattefördelar och vad som är bra att ta hänsyn till rent juridiskt.

Försäkring på ett smidigt sätt.

Vår historia grundar sig i försäkringssektorn vilket har gett oss lång och bred erfarenhet. På Placerum arbetar vi på ett tryggt och långsiktigt sätt med våra kunder. Både privatpersoner och företag ska känna att de är i goda händer då de vill placera sina pengar i  fonder och värdepapper. Låt någon av våra engagerade och pålästa rådgivare berätta mer för dig om vår Norrländska trygghet. Hör med oss om vad vi kan göra för att trygga just ditt kapital.

Försäkringsrådgivare med mångårig erfarenhet.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Rickard Sjödin

Rickard Sjödin

Försäkringsförmedlare
Förmedlarkontakt

Telefon: 090-70 22 68
Mobil: 076-669 60 72
rickard.sjodin@placerum.se

Pia Lindberg

Pia Lindberg

Försäkringsförmedlare
Administratör

Telefon: 090-70 22 66
Mobil: 070-259 99 96
pia.lindberg@placerum.se

 

Gunnar Karlsson

Gunnar Karlsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 52
Mobil: 076-669 60 73
gunnar.karlsson@placerum.se

Olle Jonsson

Olle Jonsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 67
Mobil: 070-584 84 54
olle.jonsson@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning