Placeringar

Vi erbjuder privatpersoner, företag och stiftelser kapitalförvaltning. Förmögenhet, oavsett storlek, ska sättas i arbete och inte göra ont. Låt våra engagerade rådgivare berätta mer om vad vi kan göra.

Känn den norrländska tryggheten.

Vi har lång erfarenhet av förvaltning och ekonomisk rådgivning. Kortfattat så arbetar vi i tre steg; Först skannar vi av börsen för att se om vi ska sälja eller köpa, allt inom ramarna för vårt placeringsmandat från dig, vi agerar gas och broms. Sedan ser vi över det geografiska läget. Går Tysklands bilindustri knackigt? Kommer Japans åldrande befolkning drabba tillväxten? Slutligen väljer vi bland över 2 000 investeringsprodukter och den aktör som skall få förtroendet i respektive geografi. När det gäller räntor är processen likvärdig. Våra förvaltningsrådgivare berättar gärna mer om hur din portfölj kan komponeras. Kontakta oss idag!

Över 3000 norrlänningar har valt Placerum.

Vill du också ta del av vår norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Jens Forsberg

Jens Forsberg

Ansvarig förvaltare

Telefon: 090-70 22 59
Mobil: 076-808 23 00
jens.forsberg@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65
Mobil: 070-605 75 62
linnea.brannstrom@placerum.se

Magnus Börlin

Magnus Börlin

Placeringsrådgivare

Telefon: 0660-30 92 51
Mobil: 073-800 18 17
magnus.borlin@placerum.se

Tomas Tiensuu

Tomas Tiensuu

Förmögenhetsrådgivare
Förvaltare

Telefon: 090-70 22 64
Mobil: 072-090 86 64
tomas.tiensuu@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning