Kapitalförvaltning

Det unika med Placerum är att våra förvaltare sitter i Umeå – Norrland. Tack vare närheten till våra kunder och vår lokala förankring har vi fått förtroendet att förvalta 3 miljarder kronor. Det är vi mycket stolta över.

Vill du ha tid över till annat?

Rörelserna på de finansiella marknaderna tenderar att gå allt snabbare i båda riktningarna. Vårt förvaltningsteam följer, analyserar och agerar utifrån rådande marknadsläge så att du alltid har en uppdaterad placering med hänsyn tagen till din riskprofil. Vi har tillgång till ett stort utbud av fonder och andra finansiella instrument vilket gör att vi får goda förutsättningar att investera din förmögenhet på bästa möjliga sätt. Har vi fått förtroendet att förvalta ditt kapital kan du lugnt luta dig tillbaka och göra det du tycker är roligast.

Över 3000 norrlänningar har valt Placerum.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Henrik Björk

Henrik Björk

Förmögenhetsrådgivare Förvaltare

Telefon: 090-70 22 55 Mobil: 073-084 33 35 henrik.bjork@placerum.se

Tomas Tiensuu

Tomas Tiensuu

Förmögenhetsrådgivare Förvaltare

Telefon: 090-70 22 64 Mobil: 072-090 86 64 tomas.tiensuu@placerum.se

Jens Forsberg

Jens Forsberg

Ansvarig förvaltare

Telefon: 090-70 22 59 Mobil: 076-808 23 00 jens.forsberg@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65 Mobil: 070-605 75 62 linnea.brannstrom@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning