Pensionsspara

Att pensionsspara är en väsentlig del för en lugn tillvaro som pensionär. Kontakta oss för att höra mer om hur vi trygghetssäkrar din framtid.

Spara för en trygg framtid.

Att spara inför pensionen är så klart viktigt för den framtida tryggheten. Alla vill väl känna att ett långt yrkesliv ska ge högsta möjliga avkastning? Därför är det av högsta vikt att dina privata pengar sparas på rätt sätt. Det finns mycket att tänka på när det gäller avsättningar och utbetalningar, fel beslut kan få en stor negativ påverkan på din tillvaro som pensionär. Våra kunniga och engagerade rådgivare arbetar därför fram en pensionsplan som är anpassad efter just ditt unika behov. Vi vill inget hellre än att hjälpa dig att ta rätt beslut. Boka en gratis rådgivning för att ta reda på vad vi kan göra för ditt framtida jag.

Genomtänkt och framgångsrik pension startar hos oss.

Vill du också ta del av vår norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Jens Forsberg

Jens Forsberg

Ansvarig förvaltare

Telefon: 090-70 22 59
Mobil: 076-808 23 00
jens.forsberg@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65
Mobil: 070-605 75 62
linnea.brannstrom@placerum.se

Magnus Börlin

Magnus Börlin

Placeringsrådgivare

Telefon: 0660-30 92 51
Mobil: 073-800 18 17
magnus.borlin@placerum.se

Tomas Tiensuu

Tomas Tiensuu

Förmögenhetsrådgivare
Förvaltare

Telefon: 090-70 22 64
Mobil: 072-090 86 64
tomas.tiensuu@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning