Försäkringar

Vår historia grundar sig i försäkringssektorn. Vi har genom åren samlat på oss värdefull erfarenhet och expertis. Boka en kostnadsfri rådgivning idag och ta reda på vad vi kan göra för dig.

Försäkringsförmedling.

Försäkringsförmedling, vad är det? Den stora skillnaden att vara kund hos oss är att du har en kontaktperson som har koll på hela ditt behov. Om sedan försäkringsgivaren heter SPP, SEB eller LF spelar ingen roll, vi är din kontakt. Vi har lång erfarenhet av att upphandla och trygga både privatpersonens och företagets försäkringsbehov.

Genom vårt samarbete med Säkra kan vi välja ut och paketera prisvärda och villkorsmässigt starka tjänster från vitt skilda försäkringsbolag. Är du företagare kan vi samla dem på en faktura. Genom en egen inloggning får du en helhetsbild hur det ser ut just för dig. Pension, sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

Livförsäkring

En livförsäkring ger dina närstående lite extra trygghet. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Olycksfalls­försäkring

Med en olycksfallsförsäkring kan du få ersättning för vissa kostnader som kan uppstå i samband med olycksfallet. Vidare kan det utgå både invaliditetsersättning för den fysiska skadan och för eventuell ekonomisk skadan om du inte längre kan försörja dig.

Sjukvårdsförsäkring

För att snabbt och tryggt få rätt vård kan du teckna din sjukvårdsförsäkring via oss. Ett populärt val på många arbetsplatser idag.

Barn- och ungdomsförsäkring

Din familj är viktig. Vi erbjuder säkra och omfattande försäkringar för barn och ungdomar. Barn är särskilt utsatta om de drabbas av sjuk- eller olycksfall. Det beror på att de inte har hunnit komma in i socialförsäkringssystemet som en anställning innebär. 

 

 

Kontakta oss

Försäkringsrådgivare med mångårig erfarenhet.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Rickard Sjödin

Rickard Sjödin

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 68
Mobil: 076-669 60 72
rickard.sjodin@placerum.se

Andreas Cherif Fjällström

Andreas Cherif Fjällström

Försäkringsförmedlare

Telefon: 0660-30 92 52
Mobil: 076-669 60 71
andreas.fjallstrom@placerum.se

 

Gunnar Karlsson

Gunnar Karlsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 52
Mobil: 076-669 60 73
gunnar.karlsson@placerum.se

Lotta Abrahamsson

Lotta Abrahamsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 060-606 33 55
Mobil: 076-669 60 77
lotta.abrahamsson@placerum.se