Försäkringar

Vår historia grundar sig i försäkringssektorn. Vi har genom åren samlat på oss värdefull erfarenhet och expertis. Boka en kostnadsfri rådgivning idag och ta reda på vad vi kan göra för dig.

Försäkringsförmedling.

 

Försäkringsförmedling, vad är det? Den stora skillnaden att vara kund hos oss är att du har en kontaktperson som har koll på hela ditt behov. Om sedan försäkringsgivaren heter SPP, SEB eller IF spelar ingen roll, vi är din kontakt. Vi har lång erfarenhet av att upphandla och trygga både privatpersonens och företagets försäkringsbehov. Genom vårt samarbete med Tydliga kan vi välja ut och paketera prisvärda och villkorsmässigt starka tjänster från vitt skilda försäkringsbolag. Är du företagare kan vi samla dem på en faktura. Genom en egen inloggning får du en helhetsbild hur det ser ut just för dig. Pension, sjukdom, olycksfall eller dödsfall.

 

Livförsäkring

En livförsäkring ger dina närstående lite extra trygghet. Vi hjälper dig att hitta rätt.

Olycksfallsförsäkring

Med olycksfallsförsäkring får du extra snabb vård om något händer. Ovärderligt för både medarbetaren, privatpersonen eller företagaren.

Sjukvårdsförsäkring

För att snabbt och tryggt få rätt vård kan du teckna din sjukvårdsförsäkring via oss. Ett populärt val på många arbetsplatser idag.

Barn- och ungdomsförsäkring

Din familj är viktig. Vi erbjuder säkra och omfattande försäkringar för barn och ungdomar.

Försäkringsrådgivare med mångårig erfarenhet.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att veta mer om våra tjänster.

Rickard Sjödin

Rickard Sjödin

Försäkringsförmedlare
Förmedlarkontakt

Telefon: 090-70 22 68
Mobil: 076-669 60 72
rickard.sjodin@placerum.se

Pia Lindberg

Pia Lindberg

Försäkringsförmedlare
Administratör

Telefon: 090-70 22 66
Mobil: 070-259 99 96
pia.lindberg@placerum.se

 

Gunnar Karlsson

Gunnar Karlsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 52
Mobil: 076-669 60 73
gunnar.karlsson@placerum.se

Olle Jonsson

Olle Jonsson

Försäkringsförmedlare

Telefon: 090-70 22 67
Mobil: 070-584 84 54
olle.jonsson@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning