Utdelningar

Vi hjälper dig som företagare att optimera fördelningen mellan lön, pensionsavsättning och utdelning. Som stöd i rådgivningen har vi ett förstklassigt digitalt program samt nära samarbeten med revisorer och bokföringsbyråer.

Vi är proffs på trygga utdelningslösningar.

Det finns mycket att tänka på då det gäller utdelning till ägare. Ska kapitalet återinvesteras i verksamheten för specifika tillväxtmål eller ska det delas ut? Hur fungerar 3:12 regeln och hur beskattas utdelning på fondkonton? De är alla relevanta men komplexa frågor. Det finns många olika vägar att välja när det gäller utdelning men fallgroparna är många. Våra rådgivare har hög kompetens och lång erfarenhet av att hjälpa företagare, från nystart till försäljning. På Placerum hittar vi helhetslösningar som matchar dina behov för en trygg och stabil framtid..

Företagstjänster skräddarsydda efter ditt företagsbehov.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att få veta mer om våra tjänster.

Jens Forsberg

Jens Forsberg

Ansvarig förvaltare

Telefon: 090-70 22 59
Mobil: 076-808 23 00
jens.forsberg@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65
Mobil: 070-605 75 62
linnea.brannstrom@placerum.se

Magnus Börlin

Magnus Börlin

Placeringsrådgivare

Telefon: 0660-30 92 51
Mobil: 073-800 18 17
magnus.borlin@placerum.se

Tomas Tiensuu

Tomas Tiensuu

Förmögenhetsrådgivare
Förvaltare

Telefon: 090-70 22 64
Mobil: 072-090 86 64
tomas.tiensuu@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning