Ekonomisk rådgivning

Våra kunder befinner sig i olika situationer med unika frågeställningar och behov. Genom att vara genuint intresserad och lyhörd hjälper vi till att visa vilka fallgropar som finns och de värden som kan tillföras.

Vi sätter oss in i din situation.

Skräddarsydd ekonomisk rådgivning är vår vardag. Hur får du ut så mycket avkastning som möjlig sett till din riskprofil? Många gånger kan vi höja avkastningsförväntningen till samma risk som du har i dag, eller sänka risken med samma avkastning. Mycket handlar om vilken ekonomisk situation du befinner dig i.

Vilken risk kan du bära ekonomiskt? Du ska inte behöva ligga sömnlös över dina placeringar då är något fel. Samtidigt kan det bli kostsamt att ha en för liten risk över tid då du går miste om en högre förväntad avkastning. Den stora risken är att du tvingas ur din placering vid fel tillfälle. Vi har ett stort engagemang och lång erfarenhet av rådgivning. Med dig utformar vi en placeringsplan som passar dig och dina behov.

Lokal och långsiktig rådgivning.

Vill du också ta del av vår Norrländska trygghet? Kontakta någon av våra kunniga och engagerade rådgivare för att få veta mer om våra tjänster.

Henrik Björk

Henrik Björk

Förmögenhetsrådgivare
Förvaltare

Telefon: 090-70 22 55
Mobil: 073-084 33 35
henrik.bjork@placerum.se

Henrik Sennström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 61
Mobil: 073-049 10 79
henrik.sennstrom@placerum.se

 

Christoffer Rydén

Christoffer Rydén

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 60
Mobil: 076-669 60 70
christoffer.ryden@placerum.se

Linnea Brännström

Linnea Brännström

Placeringsrådgivare

Telefon: 090-70 22 65
Mobil: 070-605 75 62
linnea.brannstrom@placerum.se

Våra värdeord

Enkelt

Vi ser över alla våra placeringar dagligen för att förvaltningen alltid ska vara uppdaterad. Du som kund behöver inte oroa dig över tillfälliga svängningar i marknaden, vi har koll.

Engagerat

Hos oss ska alla kunder få samma goda service, alla är viktiga. Oavsett om du är privatperson som vill säkra din framtid eller ett företag som vill göra bra placeringar, kan du tryggt lämna över till oss.

Långsiktigt

Placerum sätter kundernas långsiktiga avkastning före sina egna kortsiktiga vinster. Av det skälet har våra rådgivare inga personliga bonusar att jaga efter utan en fast lön.

Boka rådgivning

  • Beskriv kortfattat din förfrågan.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Boka rådgivning